Taverna La Zavat este un restaurant cu o poveste deosebita. Dana si Bogdan Netcu, au fost clientii fideli ai localului pe cand acesta se numea “Casa Iancului”, care avea un meniu romanesc si vanatoresc. Dana era functionara intr-o agentie bancara, Bogdan profesor de istorie si s-au decis sa munceasca pentru ei cand au vazut ca este de vanzare fosta “Casa Iancului”.

Au semnat contractul de preluare la 1 aprilie 2010.

Pentru inceput au pastrat profilul initial, dar, din fericire, un ospatar, Florin Zavat, un manager talentat a insistat pe langa noii proprietari sa schimbe meniul intr-unul pescaresc si cu fructe de mare, cu preponderenta grecesc. Dana si Bogdan Netcu l-au ascultat si, nu numai atat, au rebranduit restaurantul romanesc “Casa Iancului” in Taverna Pescareasca “La Zavat”, fiind primul restaurant care nu poarta numele patronilor, ci al unui ospatar.

In multe seri te poti intalni cu Dana si Bogdan Netcu, care stau destul de mult printre clienti, te servesc, si au grija sa nu-ti lipseasca nimic. Aceasta ospitalitate intregeste tabloul de taverna veritabila, cum intalnesti la tot pasul in vacantele din Grecia.

Restaurantul se afla intr-o casa mica suprainaltata cu o mansarda din cartierul vechi al Bucurestiului, pe strada Popa Nan, nr.16. Amenajarea locului pastreaza decorul rustic de la care a insotit de-a lungul anilor si care face Taverna La Zavat atat de iconica. Stilul este farmecul sau, cu mobilier de lemn masiv si mici decoratiuni placute ochiului care te duc cu gandul atmosfera aceea de vacanta pe care o cauti intr-o astfel de taverna.

Meniul este aproape în intregime plin cu specialitati grecesti, cu mult peste si fructe de mare proaspete aduse din Grecia si din Romania.
Prin urmare, daca sunteti amatori de peste si fructe de mare, atunci trebuie sa ajungeti la “Taverna Pescareasca La Zavat”, unde veti manca bine si la preturi rezonabile.

Taverna La Zavat Bucuresti
Telefon: 0766.526.791
Fix: 021.252.29.56
Adresa: Popa Nan, nr. 16

Email: taverna.pescareasca@yahoo.com