PROGRAM TEAMBUILDING

"RELAX & BBQ"

Orice petrecere in aer liber, departe de agitatia orasului, se traduce printr-un foc de tabara si un berbecut sau purcelus la protap. Numai ca La Zavat Belgiutatele facem totul cu stil. Din meniu nu lipsesc preparatele la gratar, vinurile vechi, cocktailurile sofisticate, servite chiar in piscina, si muzica de calitate.

PROGRAM TEAMBUILDING

"NATURE SURVIVAL"

Se adreseaza celor care urmaresc o legatura stransa cu natura si cu sine. Programul are loc in aer liber, fara nici o legatura cu realitate urbana, scopul fiind acela ca partipantii sa supravietuiasca in conditii de izolare. Asta inseamna instalare de corturi, gestionare resurselor de apa si mancare facuta pe foc.

PROGRAM TEAMBUILDING

"COMPETIVITATE"

Este destinat echipelor care intentioneaza sa-si mentina nivelul de performanta cat mai sus. Scopul este acela de a explora cat mai mult alaturi de ceilalti membri ai echipei spre o tinta bine aleasa. Foarte important este ca rezultatele sa fie atent monitorizate.

PROGRAM TEAMBUILDING

"ECHIPA"

Munca a doi oameni motivati, care lucreaza cu incredere, bazandu-se pe colegii lor in orice moment, face ca randamentul sa fie mult mai ridicat. La Zavat Belciugatele poti ajunge intr-un cadru natural, complex si plin de surprize, unde toti colegii tai vor fi capacitati in asa fel incat sa nu functioneze altfel decat lucrand in echipa.

PROGRAM TEAMBUILDING

"Company"

Fie ca vorbim de o zi prin care doresti sa creezi o coeziune in cadrul companiei, lansarea unui nou produs/serviciu, finalizarea procesului de rebranding sau orice alt eveniment important pentru companie, sunt repere ce pot oferi incredere, motivare si entuziasm echipei. Transforma aceasta zi intr-o experienta unica.